7. jan 2015 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 


Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Fra tema Råvarer

I kolonihaven gror der blåmuslinger og tang

06.01.15: Der er stigende interesse for at dyrke og tilberede lokale, sunde og bæredygtige råvarer, og den tendens vil fire Limfjordskommuner gerne søsætte. Med støtte fra Nordea-fonden på 5,5 mio. kr. etablerer de derfor fire maritime kolonihaver i Limfjorden, som skal give privatpersoner mulighed for at dyrke tang, blåmuslinger og andre skaldyr til eget forbrug.

Læs mere

Økologi: Coop vil fordoble salget frem mod 2020

06.01.15: Står det til Coop, så står dansk økologi over for sin største stigning nogensinde. Dagligvarekoncernen sætter således nu som mål, at det nuværende salg fordobles fra knap fem mia. kr. til 10 mia. kr. over de kommende fem år. Og for at nå målet sætter man i samme periode priserne ned med en milliard kroner.

Læs mere

Økologi: Vil femdoble eksporten inden 2040

06.01.15: Det røde Ø-mærke fylder 25 år i år. Og fødselaren har haft stor succes i sine første leveår, men skal ikke have lov til at hvile på laurbærrene. Således mener brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer at den økologiske eksport skal femdobles.

Læs mere

Økologi: 25 år har gjort markant forskel

06.01.15: For 25 år siden kom de første Ø-mærkede varer på hylderne. Siden da har danskerne købt mere og mere økologi - så meget at vi i dag er verdensmestre. Danskernes køb af økologiske varer har blandt andet været med til at spare den danske natur for mere end tre millioner kilo giftstoffer og skåne ca. 4.300 milliarder liter grundvand for rester af sprøjtegifte. Det kan danskerne være stolte af, siger økologernes formand.

Læs mere

Torsken taber terræn

02.01.15: Mens julemiddagen følger faste traditioner, er nytårsmiddagen ifølge en stor undersøgelse foretaget af Dansk Supermarked på Bilka.dk mere omskiftelig, og det gik især ud over nytårstorsken. De fleste danskere havde - i hvert fald på forhånd - således ikke tænkt sig at servere den traditionelle fisk på årets sidste dag.

Læs mere

Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg